Het Goois Lyceum is sinds 2009 Technasiumschool

Stichting Technasium is opgericht op 21 juni 2004. Scholen met het predicaat Technasium zijn aangesloten bij Stichting Technasium. Op dit moment zijn er 96 technasiumscholen, verspreid door heel Nederland en dat worden er meer.
Het Goois Lyceum is al sinds 2009 verbonden aan het netwerk van technasiumscholen en daar zijn we trots op. Leerlingen uit Muiden, Huizen, Diemen en Eemnes wisten onze school zelfs te vinden omdat ze bij ons technasium wilden doen.

Een groter geheel

De stichting ontwikkelt samen met de scholen het technasiumonderwijs, begeleidt de regionale technasiumnetwerken waarin de scholen samenwerken, leidt docenten op (o.a. voor het vak Onderzoek & Ontwerpen) en houdt in de gaten dat de kwaliteit goed is.

Het technasium van het Goois Lyceum maakt onderdeel uit van een regionaal netwerk van scholen. Het Goois Lyceum valt onder Netwerk Randstad-Noord.

Website Stichting Technasium


Meer weten over het technasiumconcept? Klik HIER voor de website van stichting Technasium of neem contact op met onze technatoren meneer van Schaik en mevrouw Kwint. Klik hieronder op het filmpje (1.26 minuut) waarin kort wordt uitgelegd wat het technasium inhoudt.

To learn more about the Technasiumconcept, please click HERE to see a short video.